15 травня - Міжнародний день сім'ї.

    unnamedДата Міжнародного дня сімей (International Day of Families) фіксована. Щорічно його відзначають 15 травня. Свято було засновано у 1993 році Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй.

    Сім’я як основний осередок суспільства є важливим чинником стійкого розвитку на всіх рівнях суспільства. Причиною встановлення цього свята стала заклопотаність міжнародної громадськості проблемами сучасної сім'ї.

    Свято проголошене Генасамблеєю ООН з метою сприяння соціальному прогресові та з урахуванням того, що в різних соціальних, культурних та політичних системах існують відмінні концепції сім’ї.

     

     

     На передодні цього свята, практичний психолог, Шульга Наталія провела  з учнями виховну годину на тему "Я і моя родина". 
    Мета виховної години полягала у  шанобливому ставленні до старших членів сім’ї; розвивати в учнів бажання допомагати батькам, радувати їх успіхом та увагою; розкрити знання дітей про найрідніших людей: батька і матір, звернути їхню увагу на значення сім'ї в їх житті; формувати в учнів уявлення про сім'ю, як спільноту рідних людей, про належність кожного учня до певної сім'ї; розвивати спостережливість, уважність, вміння запам'ятовувати, робити висновки; розвивати позитивне ставлення до рідної домівки. Виховувати в учнів почуття любові, поваги до своїх рідних, бажання спілкуватися з ними, приносити їм радість.

    деньдень

    © 2024 . Всі права захищено. Розроблено веб-студією "Sigma"